Voor bedrijven


Nog nooit was een gezonde en fitte leefstijl zo belangrijk als in deze tijd. Bedrijven hebben gelukkig steeds meer aandacht voor duurzame inzetbaarheid en de gezondheid van de werknemers.
Vanaf 1 januari 2024 kun je samen met collega’s en/of medewerkers aan de slag met afvallen en/of gezonde leefstijl dmv een online training. De training kan worden aangepast naar de wensen van het bedrijf. Naast de digitale leeromgeving is er ook ruimte voor persoonlijke begeleiding. Meer info binnenkort!
Een webinar*, presentatie of workshop op locatie?
Info@annemiekegeurts.nl of blijf op de hoogte via social media: Annemieke_Geurts
*Een webinar is een online lezing/workshop/college waarbij de deelnemers op kantoor of thuis, live kunnen deelnemen. Een webinar is zeer geschikt om een grote groep deelnemers te bereiken zonder dat deze op locatie hoeven te zijn.

 

Eerdere Webinars….
Goede Voornemens…..
80% van de mensen heeft ze, maar slechts 1 op de 4 weet deze ook daadwerkelijk te behalen. Daarbij staat “afvallen” al jaren op nummer 1 in de lijst.
In dit webinar deelde ik mijn beste tips om goede voornemens te behalen!

 


Gezonde Start!
100 Studenten en docenten van Gilde Opleidingen Pedagogiek gingen aan de slag met hoe ze kinderen in de basisschoolleeftijd konden informeren, maar vooral inspireren, op het gebied van gezonde leefstijl!
WhatsApp chat